• Een nieuw kindcentrum voor onderwijs en opvang
(gereed winter 2019)
  • Dé school waar uw kind 
zich thuis voelt
  • leren in een
landelijke omgeving
  • Kanjertraining
'a way of life'

Een nieuw kindcentrum voor onderwijs en opvang
(gereed winter 2019)

Dé school waar uw kind
zich thuis voelt

leren in een
landelijke omgeving

Kanjertraining
'a way of life'

HET TEAM

Anouk van Eldik, groep 1 & 2 (Papegaaienboom)
Hallo, ik ben Anouk van Eldik. Ik woon in Leeuwarden en mijn hobby's zijn lezen en piano spelen. Sinds 2013 werk ik met veel plezier op de Sprong in de Papegaaienboom. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan. Het werken met IPC vind ik super! We gaan er een topjaar van maken!

Anja Kuijpers, groep 1 & 2 (Olifantentuin)
Hallo, ik ben Anja Kuijpers. Sinds maart 2010 werk ik op de Molkenkelder; eerst als invaller en met ingang van november 2010 vast op deze locatie van de Sprong.
Dit schooljaar werk ik in groep 1/2, de Olifantentuin.
Vanaf 1980 ben ik werkzaam in het onderwijs; altijd met veel plezier en in alle groepen. Zes jaar geleden ben ik vanuit de Randstad hierheen verhuisd met mijn twee zoons Dragoş en Ştefan.  Wij wonen sinds kort  in Leeuwarden en hebben het er enorm naar ons zin.
 

Inge van Bruxvoort, groep 5 (Wolvenwoud)
Ik hou van sporten, lezen, koken en ik besteed veel tijd aan het wedstrijdskutsje waar ik op vaar. Ik woon in Leeuwarden en ben opgegroeid in Ried.
Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam op de Sprong Techum. Na jaren in de bovenbouw te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik werk sinds dit schooljaar met ontzettend veel plezier in groep 5, het Wolvenwoud. Hier kan ik al mijn energie kwijt en leren we elke dag wat nieuws.    Marieke Tol, onderwijsassistent 
Hallo ik ben al geruime tijd werkzaam als Onderwijsassistent. Het leuke hieraan is dat geen dag hetzelfde is. Dit komt omdat je met mensen – kinderen werkt. Na 11 jaar als Onderwijsassistent op een andere school te hebben gewerkt, ben in 2013 hier in Techum gestart en het bevalt me goed. Er is altijd veel te doen. Ik werk drie dagen per week. Ik ben getrouwd, heb drie volwassen kinderen en oma van vier prachtige kleinkinderen. Ik pas regelmatig op ze. Verder houd ik van de zee, wandelen, lezen, aqua aerobics, muziek luisteren en we gaan er graag met de caravan op uit.

Anneriek Rauwerda, groep 6-7 (Leeuwenkuil)
Hallo, ik ben Anneriek Rauwerda. Ik ben 23 jaar en woon in Goutum. Ik hou van lezen, varen, winkelen en knutselen. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Pabo. Tijdens mijn studie heb ik meerdere keren stage gelopen op de Sprong Techum.
Ik werk vanaf schooljaar 2015-2016 met veel plezier fulltime in de Leeuwenkuil groep 5/6 en nu in groep 6/7. Samen gaan we er een mooi jaar van maken!

Joyce Stoker, groep 3-4 (Pinguïnschots)

Vanaf het schooljaar 2016-2017 ben ik werkzaam in het onderwijs en de trotse juf geworden van de Pinguïnschots op de Sprong. Ik werk fulltime in deze klas en kan niet anders zeggen dan dat het fantastisch is om dit werk te doen. Mijn hart ligt bij de onderbouwgroepen 3 en 4, omdat ze hier zo’n gigantische groei door maken waarvan ik als juf alleen maar kan genieten. In mijn vrije tijd ben ik een echt gezelschapsmens en hou ik van uitstapjes maken met vrienden, genieten van mooie reisbestemmingen en uitgebreid koken.

Milou van Hulsen groep 4 (Bijenkorf)
Hallo, mijn naam is Milou van Hulsen. Ik ben 28 jaar jong en wonende in Leeuwarden. Als hobby's mag ik graag dansen, winkelen en zwemmen. Sinds 2013 ben ik werkzaam op de Sprong. Met ontzettend veel plezier sta ik voor de klas. Naar school gaan is leuk! en ik wil dat de kinderen in mijn groep dat ook vinden. Door de kinderen uit te dagen en met verrassende lessen te komen blijven ze fanatiek en gemotiveerd! Samen met de kinderen maak ik er een knaljaar van!

Agnes Meinema, groep 7-8 (Haaibaai)

Al vijf jaar mag ik mij 'juf Agnes' noemen en dit doe ik met veel genoegen. Als ervaren bovenbouwleerkracht ga ik dit schooljaar een nieuwe uitdaging aan op deze school en ik voel mij meer dan welkom.
 
Naast mijn vorige baan heb ik de verkorte pabo gedaan en vanuit daar heb ik mijn  passie als bovenbouwleerkracht gevonden. Ik houd van dynamiek en voor mij staat voorop dat ieder kind en iedere ouder zich op zijn of haar gemak voelt. Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we van elkaar leren en dat is wat ik wil gaan doen, weer nieuwe dingen leren, nieuwe mensen ontmoeten en inspiratie opdoen.

Ad Bastiaansen, Directeur
Ik ben sinds het begin van dit schooljaar de directeur van De Sprong. Vier dagen ben ik op school aanwezig. Op de donderdagen werk ik op andere scholen binnen onze stichting, de BMS.
In mijn loopbaan ben ik zowel leerkracht in het basis- als in het voortgezet onderwijs geweest. Daarnaast heb ik als directeur van een aantal basisscholen en als onderwijsadviseur gewerkt. Een groot deel van mijn leven heb als leerkracht en directeur in het buitenland gewerkt op de internationale basisscholen van Shell.
Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Stadskanaal.

Froukje Meijberg, Coördinator Passend Onderwijs 
Hallo mijn naam is Froukje Meijberg. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters en woon in Baard. Na de PABO en de opleiding speciaal onderwijs heb ik als intern begeleider en leerkracht gewerkt op de St. Thomasschool in Leeuwarden. Sinds dit schooljaar ben ik begonnen op De Sprong en op de Bonifatiusschool in Woudsend als coördinator passend onderwijs. Op beide scholen initieer ik in de zorg en houd ik me bezig met onderwijskwaliteit. Een taak die in vergelijking met interne begeleiding wat breder is. Op donderdag en vrijdag loop ik rond in school of zit ik in een kantoortje op de benedenverdieping. Mijn doel is om de zorg zo goed mogelijk te organiseren en het allerleukste aan mijn werk vind ik nog steeds het contact met de kinderen én om samen met alle betrokkenen in te gesprek gaan over de leerling en de groep. Oplossingen bedenken met elkaar die werken! Voor contact kunt u mailen naar f.meijberg@desprongtechum.nl

Sjoukje Dijkstra, Leerkracht Plusklas


 

De Sprong - Techum     Molkenkelder 4c, 8941 AJ Leeuwarden     t 058 - 28 04 570     directie@desprongtechum.nl