• Nieuwbouw van ons
nieuwe IKC is gereed
  • leren in een
landelijke omgeving
  • Dé school waar uw kind 
zich thuis voelt
  • Kanjertraining
'a way of life'

Nieuwbouw van ons
nieuwe IKC is gereed

leren in een
landelijke omgeving

Dé school waar uw kind
zich thuis voelt

Kanjertraining
'a way of life'

WELKOM OP ONS IKC

De Sprong is volop in ontwikkeling naar een integraal kindcentrum (IKC). In dit IKC wordt op één locatie onderwijs en opvang geboden voor kinderen van 0-13 jaar. Dit realiseren wij in een prachtig nieuw gebouw dat eind 2019 gereed zal zijn. Het onderwijs wordt verzorgd door De Sprong, opvang door Sinne kinderopvang. Wij bieden kinderen de ruimte om te groeien.

Visie
De Sprong en Sinne hebben een gezamenlijke visie. Wij gaan uit van het competente kind, nieuwsgierig en onderzoekend. We nemen de nieuwsgierigheid van de jonge kinderen als bron voor leren en ontwikkelen. Bij hen is doen, ontdekken en ervaren leidend, want kinderen leren actief. Wij bieden de kinderen een omgeving waarin zij zelf, in hun eigen tempo, de wereld kunnen ontdekken.

Nieuw gebouw
Het nieuwe, lichte gebouw met ateliers en ontwikkelpleinen – ontworpen door Architecten en ingenieursbureau Kristinsson – is geïnspireerd op een Friese state en is sterk verbonden met het landschap. Het biedt de kinderen een fijne plek om samen te leren, te spelen en zich te ontwikkelen, binnen én buiten.

Nieuws
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ons IKC, op het gebied van onderwijs en opvang én actualiteiten rond de nieuwbouw? Klik dan op onderstaande links om de nieuwsbrief te downloaden:

Nieuwsbrief nummer 2  -  april 2019 (pdf)
Nieuwsbrief nummer 1  -  februari 2019 (pdf) 

IKC Teresa     (de Sprong-Techum) Wergeasterweg 58, 8941 ZX Leeuwarden     t 058 28 04 570     directie@desprongtechum.nl